Pirmadienis

 

Pusryčiai: Grikių košė;

Pietūs: Trintų moliūgų sriuba ir virtų bulvių blyneliai;

Pavakariai: Traputis su varškės ir uogų užtepėle.

 

Antradienis

 

Pusryčiai: Avižinių dribsnių košė;

Pietūs: šviežių kopūstų sriuba ir naminiai kepti varškėčiai su grietine ir aviečių uogiene;

Pavakariai: blyneliai su tarkuotom cukinijomis;

 

Trečiadienis

 

Pusryčiai: kukurūzų košė ( virta augaliniame piene);  

Pietūs:  Virtų burokėlių sriuba ir pilno grūdo makaronai su daržovėmis (cukinija, baklažanai, morkos, svogūnai); 

Pavakariai: Pieniška sriubytė su miežinėm kruopom;

 

Ketvirtadienis

 

Pusryčiai: Ryžių košė ( pusė rudųjų ryžių pusė baltų);

Pietūs:  sriuba su bolivinės balandos kruopomis ir kalakutienos-vištienos kotletukai su bulvių koše ir virtais burokėliais;

Pavakariai: graikiškas jogurtas su namine vyšnių uogiene;

 

Penktadienis

 

Pusryčiai: 7 grūdų košė su sviestu;

Pietūs: Mažų makaronų sriubytė ir naminiai koldūnai su bulvėmis;

Pavakariai: blyneliai su tarkuotais obuoliais.

 

Užkandžiai 11 val.

Įvairūs vaisiai : obuoliai, apelsinai, kriaušės, bananai, arbūzai, ananasai ir pan.